home contact

Maatwerk met glans

 

Installatieburo Pijnappels is hét adres voor de aanleg van een compleet nieuwe badkamer, die voldoet aan al uw wensen. Comfort en luxe gecombineerd met duurzaamheid is al sinds jaar en dag onze specialiteit. 

In goede banen

Nadat we samen de technische mogelijkheden van de badkamerruimte hebben doorgesproken kunt u bij één van onze leveranciers in de showroom op uw gemak uw wensen kenbaar maken. Is het ontwerp goedgekeurd dan gaan wij aan de slag met de aanleg van 'de techniek'. Afhankelijk van de status van de ruimte nu, is dat van de aanleg van de riolering tot en met het leidingwerk. Wilt u tegel- en stucwerk in de badkamer dan nemen wij u ook dat regelwerk met veel plezier uit handen. Is ook dit in goede banen geleid dan monteren wij met zorg het door u uitgekozen sanitair. Zo komen we samen tot de uitvoering van een complete badkamer die helemaal bij u past.

Kortom: Door Installatieburo Pijnappels in te schakelen kunt u genieten van een nieuwe badkamer, zonder zorgen!

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze vorm van dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies en stellen met plezier een vrijblijvende offerte voor u op.