home contact

Dakwerk van topkwaliteit

 

Duurzaam dakwerk van topniveau. Gerealiseerd door vakmannen, die ouderwets geschoold zijn en de kneepjes van het vak op hun beurt kregen aangeleerd door andere vakmannen. Ook daarvoor bent u bij Installatieburo aan het juiste adres. Wij vervangen/repareren daken, leggen nieuwe daken aan en verhelpen daklekkages voor zowel particulieren als bedrijven. Wij gebruiken daarvoor uitsluitend duurzame, onderhoudsvrije daksystemen met een hoogwaardige kwaliteit. Naast nauwkeurig, zijn onze medewerkers getraind in het veilig werken op daken.

Langdurige garantie

Wilt u een compleet nieuw dak inclusief isolatie laten aanleggen of een bestaand dak laten isoleren? Ook dat kan: wij hebben een passende oplossing voor ieder daksysteem. Aan de hand van een deskundig uitgevoerde berekening bepalen wij welke isolatiewaarde nodig is, zodat u profiteert van de beste kwaliteit op isolatiegebied. Door onze juiste manier van verwerken van kwalitatief hoogwaardige materialen kunnen wij u vervolgens een fikse garantie aanbieden: tien jaar op bitumen dakbedekking en vijftien jaar op EPDM. 

Meer informatie

Wij u willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat u jarenlang plezier heeft van uw (nieuwe) dak(isolatie). Neem daarom gerust contact met ons op als u met dit onderwerp bezig bent en vragen heeft. Ons advies én de offerte zijn altijd vrijblijvend.