home contact

Onderhoud is niet duur, maar duurzaam!

 

Bezuinigt u op onderhoud? Zonde. De besparing is maar van korte duur en kost u op termijn meer, dan wanneer u op gezette tijden onderhoud laat doen. Bovendien is het onveilig. Daarom zeggen wij: onderhoud is niet duur, maar duurzaam! Met ons onderhoudscontract voorkomt u bovendien financiële verrassingen en krijgt u toegang tot de speciale, 24-uurs service van ons installatieburo. 

Verleng de levensduur met tijdig onderhoud

Bij Installatieburo Pijnappels staan service en onderhoud hoog in het vaandel. Niet zo verwonderlijk, want het doen van jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur van uw ketel aanzienlijk. Ook blijft het rendement van de ketel optimaal en daarmee het energieverbruik gelijkwaardig. Wanneer u ons ieder jaar een servicebeurt laat verrichten komt u bovendien niet onverwacht voor veiligheidsproblemen en hoge reparatiekosten te staan: als de servicemonteur tijdens het onderhoud een gebrek aan de ketel constateert overlegt hij altijd met u wat de opties zijn.

Bent u bang dat u het vergeet om een afspraak te maken? Niet nodig: wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit bellen wij ú om de servicebeurt te plannen.

 

Meer weten?

Mocht u hierover meer informatie willen of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.