home contact

Welkom bij Installatieburo Pijnappels B.V.

 

Het is begin jaren '90. Peter Pijnappels besluit dat hij genoeg ervaring heeft opgedaan bij zijn werkgever in de installatiebranche om een eigen onderneming te starten. Een loods aan de Spurkstraat in Den Dungen vormt samen met een enorme drive om 'het te gaan maken' de basis onder zijn nieuwe bestaan.

Erkend en bekend
Goed vakwerk leverend groeit Peters' naamsbekendheid en daarmee zijn installatieburo. Na het eerste noodzakelijk geworden personeel volgen er al snel meer nieuwe monteurs. Intussen weten ook stagiaires hun weg te vinden naar 'buro Pijnappels'. Zij beginnen hun eerste baan bij wat inmiddels een erkend en bekend leerbedrijf is. Veel van deze stagiaires blijven na het voltooien van hun opleiding bij het bedrijf, waardoor zich een hecht en goed op elkaar ingespeeld team vormt.

Vakmanschap en kennis
In 2013 draagt Peter Pijnappels het bedrijf na twintig jaar hard werken over aan zijn zoon Koen Pijnappels en twee vakkundige medewerkers: Dirk van Helvoort en Roy van Schijndel. De drie jongemannen werken al vele jaren samen in het bedrijf en kennen zowel elkaar als de branche door en door. Door hun krachten te bundelen blijft het vakmanschap en de opgebouwde kennis in het installatiebedrijf, zo is hun gedachte.

 

Zij én u kunnen de toekomst met vertrouwen tegemoet zien!