home contact

Warmte naar wens

 

Warmte naar wens. Dát is de kracht van Installatieburo Pijnappels. Of het nu gaat om het simpel ophangen van paneelradiatoren, het gepast installeren van designradiatoren, het aanbrengen van vloerverwarming of de integratie van warmtepompen en zonnecollectoren in uw pand; wij hebben op alle fronten ervaring en denken graag met u mee.

Voor particulieren, bedrijven en instellingen
Installatieburo Pijnappels is bekend met het realiseren van complete cv-installaties voor particulieren en cascadesystemen voor bedrijven, instellingen en sportcomplexen. Voor de integratie van duurzame energie, zoals warmtepompen en zonnecollectoren, draaien wij onze hand niet om. Ons speciale onderhoudscontract neemt u de zorg van een tijdige service van uw installaties uit handen en voorkomt dat er onveilige situaties ontstaan. Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen dan proberen wij deze binnen 24 uur op te lossen. Ook in het weekend. 

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe wij uw wens voor warmte zouden realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies en maken met plezier een vrijblijvende offerte.